#tff

501190
Files

Images & Videos #tff

☑2019/2020 KIŞ DÖNEMİ Spor Okulu Kayıtlarımız BAŞLADI.
💻 www.fenerbahcesporokulu.org
 ...

Sep 19, 2019

☑2019/2020 KIŞ DÖNEMİ Spor Okulu Kayıtlarımız BAŞLADI. 💻 www.fenerbahcesporokulu.org 🗣 Geleceğin Yıldız Sporcularını Yetiştiriyoruz. 🏀 BASKETBOL SPOR OKULU 🏐 VOLEYBOL SPOR OKULU 👫 CİMNASTİK SPOR OKULU 🆗 BİLGİ ve KAYIT İÇİN: . 📞 Basketbol S.O 0 (532) 176 83 73 📞 Voleybol S.O 0 (533) 583 09 09 📞 Cimnastik S.O 0 (530) 965 23 33 . . . #fenerbahceatasehir #Fenerbahce #Ataşehir #FenerbahceBasketbol #FenerbahceCimnastik #FenerbahceVoleybol #Voleybol #Basketbol #Cimnastik #Spor #FB #SporOkulu #tff #tcf #fenerbahcesporokulu #istanbul

Timu ya Taifa ya Tanzania... imeendelea na mazoezi kwenye Uwanja wa Boko Veterani Kujiandaa na mchez ...

Sep 19, 2019

Timu ya Taifa ya Tanzania... imeendelea na mazoezi kwenye Uwanja wa Boko Veterani Kujiandaa na mchezo dhidi ya Sudan kufuzu CHAN, mchezo utachezwa jumapili Septemba 22,2019 Uwanja wa Taifa..... #chan #taifastars #cecafa #caf #CafConfederationCup #Tanzania #ugafootball #kenyamoore #tff #simba #yanga #mtibwasugar #mbao #lipulifc #Azamsports #Nationalstadium #namungofc #alliance #shaffidauda #domicksalamba #giftmacha #edokumwembe #hajimara #maulidkitenge

Umekuwa mwanzo mzuri kwa winga @miraji_athumani21 aliyesajiliwa na Simba kutokea klabu ya Lipuli Fc
 ...

Sep 19, 2019

Umekuwa mwanzo mzuri kwa winga miraji_athumani21 aliyesajiliwa na Simba kutokea klabu ya Lipuli Fc Miraji tayari amefunga mabao mawili kwenye ligi kuu ya vodacom msimu huu katika michezo dhidi ya JKT Tanzania na Mtibwa Sugar Katika michezo yote hiyo miraji_athumani21 hakuanza lakini alitumia vyema nafasi alizopata na kufunga mabao Kwa sasa ni mmoja wa wachezaji wanaongaliwa kwa jicho tofauti na kocha Patrick Aussems, pengine muda si mrefu atajihakikishia namba kwenye kikosi cha kwanza Wakati Simba ikiwa bado inasaka mbadala sahihi wa Emmanuel Okwi, pengine Miraji anaweza kuifanya kazi iliyokuwa ikifanywa na Okwi . . . . . . . . . . . . . #weddingtanzania #daresalaam #cbe #nguvumoja✊🏽 #MoSimbaAwards2019 #NguvuMoja #NguvuMoja #TPL #ThisIsSimba #Njookibingwa 💪🇵🇪🇵🇱 #SimbaSc #NguvuMoja #ThisIsSimba 💪 #ThisIsSimba #SimbaScNguvuMoja 🇮🇩 #SportPesaChallenge #TukutaneMei23 #tpl #LaLigaWorld #sportpesachallenge. #NguvuMoja #TPL #thisissimba #NguvuMoja #simbanguvumoja #simbasctanzania #semereskibaorgy #ssc #Kibingwazaidi #yeswecan #thisissimba #simbanguvumoja #simbasportsclub #TPL #NguvuMoja #NguvuMoja #nguvumoja✊🏽 #mothersday #mom #mothersdaygifts #tff #mk14 #bingwa #diamond #diamondplatnumz #NevergiveupSingCompetition‎p

KENAPA IKUTAN BISNIS DROPNSHOP (DnS) MENGUNTUNGKAN?

Baca sampai selesai ya!

1. NO BOSS
Bisnis DnS  ...

Sep 19, 2019

KENAPA IKUTAN BISNIS DROPNSHOP (DnS) MENGUNTUNGKAN? Baca sampai selesai ya! 1. NO BOSS Bisnis DnS tidak ada BOSS. Jadi kitalah bos buat diri kita sendiri. Tidak ada yang akan perintah-perintah, fleksibel dan bisa tentukan pendapatan sendiri. 2. BEBAS SECARA WAKTU Kapan pun kita mau mulai bekerja, bebas. Tidak ada jam masuk dan pulang seperti di kantor. Mau sambil tiduran bisa, sambil momong anak bisa. It’s all up to you. 3. BEBAS SECARA FINANSIAL Kita adalah penentu penghasilan. Semakin aktif kita bekerja, semakin besar peluang penghasilan yang kita dapatkan.  ㅤㅤㅤㅤㅤ 4. BONUS 100% MILIK KITA Ketika ada yang bergabung di bisnis kita, maka customer akan transfer langsung ke rekening kita (tidak melalui rekening DnS). Jadi bonus penghasilan yang didapat 100% milik kita.  ㅤㅤㅤㅤㅤ 5. TIDAK PERLU STOK BARANG/ KIRIM BARANG. Kecuali kita buka usaha online shop/ offline shop dari data DnS, kita tidak perlu stok barang dan melakukan pengiriman barang. Cukup di rumah dengan HP kita. ㅤㅤㅤㅤㅤ 6. BUKAN MLM Bisnis ini bukan MLM (tidak ada upline dan downline). Tidak ada level yang dikejar & tidak ada tutup poin. ㅤㅤㅤㅤㅤ 7. TIDAK ADA TARGET PENJUALAN Enaknya di bisnis kita ini adalah tidak adanya target yang harus kita kejar untuk mendapatkan bonus atau untuk mempertahankan posisi atau level. Semua sama. Bonus minimal Rp. 350.000/hari didapatkan secara langsung saat ada pembeli yang membeli database. 8. KEUNTUNGAN BERKALI-KALI Keuntungan dari bisnis database ini adalah minimal Rp. 350.000/hari dan berkali-kali. Kok bisa berkali-kali? Iya, karena database yang kita jual berkali-kali dari pembelian awal dengan modal yang kita bayarkan 1 kali seumur hidup. Gimana, masih mikir? Jangan kelamaan analisis, dijamin enggak jalan. Keburu calon customer kamu gabung di orang lain. Semuanya "learning by doing". Kalau cuma dipikir-pikir terus, kapan mau actionnya? Kapan mau dapetin untung berkali-kali? Join sekarang! 📲 WA 0895635360891 / 082211753867 atau klik di bio ㅤㅤㅤㅤㅤ #asaridropnshop #dropnshopsukses #dropnshop #dropnshopstrategi #dropnshopofficial #bisnisonline2019 #bisnisjamannow #bisnisonlineshop #bisnis #bisnisdatabase #infobisnis #tff #tfl #like4follow

KENAPA IKUTAN BISNIS DROPNSHOP (DnS) MENGUNTUNGKAN?

Baca sampai selesai ya!

1. NO BOSS
Bisnis DnS  ...

Sep 19, 2019

KENAPA IKUTAN BISNIS DROPNSHOP (DnS) MENGUNTUNGKAN? Baca sampai selesai ya! 1. NO BOSS Bisnis DnS tidak ada BOSS. Jadi kitalah bos buat diri kita sendiri. Tidak ada yang akan perintah-perintah, fleksibel dan bisa tentukan pendapatan sendiri. 2. BEBAS SECARA WAKTU Kapan pun kita mau mulai bekerja, bebas. Tidak ada jam masuk dan pulang seperti di kantor. Mau sambil tiduran bisa, sambil momong anak bisa. It’s all up to you. 3. BEBAS SECARA FINANSIAL Kita adalah penentu penghasilan. Semakin aktif kita bekerja, semakin besar peluang penghasilan yang kita dapatkan.  ㅤㅤㅤㅤㅤ 4. BONUS 100% MILIK KITA Ketika ada yang bergabung di bisnis kita, maka customer akan transfer langsung ke rekening kita (tidak melalui rekening DnS). Jadi bonus penghasilan yang didapat 100% milik kita.  ㅤㅤㅤㅤㅤ 5. TIDAK PERLU STOK BARANG/ KIRIM BARANG. Kecuali kita buka usaha online shop/ offline shop dari data DnS, kita tidak perlu stok barang dan melakukan pengiriman barang. Cukup di rumah dengan HP kita. ㅤㅤㅤㅤㅤ 6. BUKAN MLM Bisnis ini bukan MLM (tidak ada upline dan downline). Tidak ada level yang dikejar & tidak ada tutup poin. ㅤㅤㅤㅤㅤ 7. TIDAK ADA TARGET PENJUALAN Enaknya di bisnis kita ini adalah tidak adanya target yang harus kita kejar untuk mendapatkan bonus atau untuk mempertahankan posisi atau level. Semua sama. Bonus minimal Rp. 350.000/hari didapatkan secara langsung saat ada pembeli yang membeli database. 8. KEUNTUNGAN BERKALI-KALI Keuntungan dari bisnis database ini adalah minimal Rp. 350.000/hari dan berkali-kali. Kok bisa berkali-kali? Iya, karena database yang kita jual berkali-kali dari pembelian awal dengan modal yang kita bayarkan 1 kali seumur hidup. Gimana, masih mikir? Jangan kelamaan analisis, dijamin enggak jalan. Keburu calon customer kamu gabung di orang lain. Semuanya "learning by doing". Kalau cuma dipikir-pikir terus, kapan mau actionnya? Kapan mau dapetin untung berkali-kali? Join sekarang! 📲 WA 0895635360891 / 082211753867 atau klik di bio ㅤㅤㅤㅤㅤ #asaridropnshop #dropnshopsukses #dropnshop #dropnshopstrategi #dropnshopofficial #bisnisonline2019 #bisnisjamannow #bisnisonlineshop #bisnis #bisnisdatabase #infobisnis #tff #tfl #like4follow

KENAPA IKUTAN BISNIS DROPNSHOP (DnS) MENGUNTUNGKAN?

Baca sampai selesai ya!

1. NO BOSS
Bisnis DnS  ...

Sep 19, 2019

KENAPA IKUTAN BISNIS DROPNSHOP (DnS) MENGUNTUNGKAN? Baca sampai selesai ya! 1. NO BOSS Bisnis DnS tidak ada BOSS. Jadi kitalah bos buat diri kita sendiri. Tidak ada yang akan perintah-perintah, fleksibel dan bisa tentukan pendapatan sendiri. 2. BEBAS SECARA WAKTU Kapan pun kita mau mulai bekerja, bebas. Tidak ada jam masuk dan pulang seperti di kantor. Mau sambil tiduran bisa, sambil momong anak bisa. It’s all up to you. 3. BEBAS SECARA FINANSIAL Kita adalah penentu penghasilan. Semakin aktif kita bekerja, semakin besar peluang penghasilan yang kita dapatkan.  ㅤㅤㅤㅤㅤ 4. BONUS 100% MILIK KITA Ketika ada yang bergabung di bisnis kita, maka customer akan transfer langsung ke rekening kita (tidak melalui rekening DnS). Jadi bonus penghasilan yang didapat 100% milik kita.  ㅤㅤㅤㅤㅤ 5. TIDAK PERLU STOK BARANG/ KIRIM BARANG. Kecuali kita buka usaha online shop/ offline shop dari data DnS, kita tidak perlu stok barang dan melakukan pengiriman barang. Cukup di rumah dengan HP kita. ㅤㅤㅤㅤㅤ 6. BUKAN MLM Bisnis ini bukan MLM (tidak ada upline dan downline). Tidak ada level yang dikejar & tidak ada tutup poin. ㅤㅤㅤㅤㅤ 7. TIDAK ADA TARGET PENJUALAN Enaknya di bisnis kita ini adalah tidak adanya target yang harus kita kejar untuk mendapatkan bonus atau untuk mempertahankan posisi atau level. Semua sama. Bonus minimal Rp. 350.000/hari didapatkan secara langsung saat ada pembeli yang membeli database. 8. KEUNTUNGAN BERKALI-KALI Keuntungan dari bisnis database ini adalah minimal Rp. 350.000/hari dan berkali-kali. Kok bisa berkali-kali? Iya, karena database yang kita jual berkali-kali dari pembelian awal dengan modal yang kita bayarkan 1 kali seumur hidup. Gimana, masih mikir? Jangan kelamaan analisis, dijamin enggak jalan. Keburu calon customer kamu gabung di orang lain. Semuanya "learning by doing". Kalau cuma dipikir-pikir terus, kapan mau actionnya? Kapan mau dapetin untung berkali-kali? Join sekarang! 📲 WA 0895635360891 / 082211753867 atau klik di bio ㅤㅤㅤㅤㅤ #asaridropnshop #dropnshopsukses #dropnshop #dropnshopstrategi #dropnshopofficial #bisnisonline2019 #bisnisjamannow #bisnisonlineshop #bisnis #bisnisdatabase #infobisnis #tff #tfl #like4follow

ONCE YOU BUY FATS, ITS CONSIDER YOURS!
.
Pernah dengar pepatah macam ni? Ok mcm ni guys, sifat sell  ...

Sep 19, 2019

ONCE YOU BUY FATS, ITS CONSIDER YOURS! . Pernah dengar pepatah macam ni? Ok mcm ni guys, sifat sell lemak ni ada 2...dia boleh mengembang dan boleh bercambah. . Bila berdiet, sel lemak akan mengecut.. Tapi bilangan sel tetap sama...katakan dalam sebulan berdiet, turun 5 kg... Pastu kembali kepada habit asal... Minum minuman manis, masakan bergoreng, tinggi lemak.... Confirm berat badan akan bounce balik. . Jelas x sekarang kenapa berat badan selalu YOYO once kita berbalik kepada habit lama kita? . Coach Tiya +60124900289 Coach Faiz +60129455567 #faiztiyakickstart #teamfaiztiya #teamahmadmizah #teamnickhinhussien #tff #onlinecoaching #onlineweightloss #dietseimbang #turunberat #sizebesar #lemak

Fae Family selfie ❤️❤️❤️ I don

Sep 19, 2019

Fae Family selfie ❤️❤️❤️ I don't have enough pics of Wend and her Brothers and that's a sin, I adore them so much ❤️ #wendolyn #dutch #brothers #tff #thefirstfairytale #dnd #oc #characters #digital #art #selfie #vampire #fae #twins

RADAMEL FALCAO 🔥 🔥
___ 
____
Kéşfetten Gelen GALATASARAY

Sep 19, 2019

RADAMEL FALCAO 🔥 🔥 ___ ____ Kéşfetten Gelen GALATASARAY'lilar sayfamızı Takip etmeyi unutmayın; 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 f7lcao f7lcao 🔥🔥🔥🔥🔥 • • #sarikirmiziask #hedef23 #belhanda #konsantrasyon #avrupafatihi #fatihterim #mustafacengiz #galatasaray #galatasaraysk #galatasay #cimbom #cimbombom #ultraslan #ultraaslan #championsleague #champion #sarikirmizi #muslera #babel #tff #drogba #ttarena #sarıkırmızı #falcao #sneijder #felipemelo #feghouli

Sprouted salad !! .
.
🌟 Dieticians recommended !! .
.
A salad with sprouts (mug ) , sautéed exot ...

Sep 19, 2019

Sprouted salad !! . . 🌟 Dieticians recommended !! . . A salad with sprouts (mug ) , sautéed exotic veggies in sweet n sour based sauce !! . .🌟 Low Calorie . 🌟 No fat . 🌟 Gluten free.. 🌟 Fresh . 🌟 Healthy . 🌟 Diabetes Friendly . . . 🏍We deliver all over surat . . . 💰- 150₹ . . . #sproutsalad #tff #vegan #vegansalad #saladbox #suratsad #saladsurat #vegsalad #suratheathyfood #suratfood #suratfoodie #suratphotoclub

Tak harus meniru sesuatu untuk jadi keren. Kalau kau berkulit putih, tak perlu berpura-pura jadi ora ...

Sep 19, 2019

Tak harus meniru sesuatu untuk jadi keren. Kalau kau berkulit putih, tak perlu berpura-pura jadi orang hitam dan yang lainnya. Cukup jadi diri sendiri dan kenali siapa kau sebenarnya. Wiz Khalifa . . HairCut & HairStyles : bayuasih_haircutter . . #rptypictures #bayuasihhaircutter #kuninganbarbershop #fashionable #cool #kuninganhitz #kuningankasepgeulis #jadidirisendiriitulebihbaik #tfl #tff #lff

Babel napıyon lan 😅
-
-
-
-------------------------------------------------------
🗣️Beğend ...

Sep 19, 2019

Babel napıyon lan 😅 - - - ------------------------------------------------------- 🗣️Beğendiyseniz beğenmeyi ve hâlâ takip etmiyorsanız takip etmeyi unutmayın.👥 ------------------------------------------------------- En güncel Galatasaray Haberleri için takip etmeyi unutmayın ➡ tekyurek.officiall ------------------------------------------------------- 👍🏼Beğenmeyi unutmayın - - 👊🏼Takip et, transfer gündemini, Galatasaray haberlerini kaçırma. - - #galatasaray #galatasarayliyiz #galatasaraysk #galatasarayız #cimbombom #cimbomist #cimbomgalatasaray #ultraslan #ultraslan0fficial #fenerlinihatistifa #ultraslanhooligans #tff #aslangalatasaray #beşe3kala #hedef23 #4yıldız #fatihterim #mustafacengiz #transferhaberleri #transferhaber #transferhaberi #galatasaraytransferleri #galatasaraytransfer #galatasaraytribünü #ryanbabel #yenitransferler #süperlig #falcao

Günaydın büyük Galatasaray tarafarı
@m.linnes ❤ .
.
Beğenip kaydetmen önemli❤
.
Nokta da  ...

Sep 19, 2019

Günaydın büyük Galatasaray tarafarı m.linnes ❤ . . Beğenip kaydetmen önemli❤ . Nokta da olsa yorum yap✅ . Keşfetten gelenler sayfamıza davetlisiniz👍 . Etiket kısmı: #gs #galatasaray #ua #ultraslan #sarıkırmızı #sarikirmizi #hedef23 #tff #ttarena #turktelekom #bugungunlerdengalatasaray #kon2antra2yon #muslera #falcao #nzonzi #seri  #fatihterim #imparator #cimbom #cimbombom

Hijab tak sekedar pelindung bagi wanita, melainkan menggambarkan seberapa besar kekuatan dan keindah ...

Sep 19, 2019

Hijab tak sekedar pelindung bagi wanita, melainkan menggambarkan seberapa besar kekuatan dan keindahan dirinya. 💛🌻 . . #lfl #tfl #fff #tff #likeforlikes #explorejepara #jepara #jeparasquad #jeparaid #jeparakekinian #jeparahits #hijab #hijabootd #hijabstyle

Maç sonu açıklamalar.
-
-
-
-------------------------------------------------------
🗣️Beğen ...

Sep 19, 2019

Maç sonu açıklamalar. - - - ------------------------------------------------------- 🗣️Beğendiyseniz beğenmeyi ve hâlâ takip etmiyorsanız takip etmeyi unutmayın.👥 ------------------------------------------------------- En güncel Galatasaray Haberleri için takip etmeyi unutmayın ➡ tekyurek.officiall ------------------------------------------------------- 👍🏼Beğenmeyi unutmayın - - 👊🏼Takip et, transfer gündemini, Galatasaray haberlerini kaçırma. - - #galatasaray #galatasarayliyiz #galatasaraysk #galatasarayız #cimbombom #cimbomist #cimbomgalatasaray #ultraslan #ultraslan0fficial #fenerlinihatistifa #ultraslanhooligans #tff #aslangalatasaray #beşe3kala #hedef23 #4yıldız #fatihterim #mustafacengiz #transferhaberleri #transferhaber #transferhaberi #galatasaraytransferleri #galatasaraytransfer #galatasaraytribünü #ryanbabel #yenitransferler #süperlig #falcao

Babel napıyon lan 😅
-
-
-
-------------------------------------------------------
🗣️Beğend ...

Sep 19, 2019

Babel napıyon lan 😅 - - - ------------------------------------------------------- 🗣️Beğendiyseniz beğenmeyi ve hâlâ takip etmiyorsanız takip etmeyi unutmayın.👥 ------------------------------------------------------- En güncel Galatasaray Haberleri için takip etmeyi unutmayın ➡ tekyurek.officiall ------------------------------------------------------- 👍🏼Beğenmeyi unutmayın - - 👊🏼Takip et, transfer gündemini, Galatasaray haberlerini kaçırma. - - #galatasaray #galatasarayliyiz #galatasaraysk #galatasarayız #cimbombom #cimbomist #cimbomgalatasaray #ultraslan #ultraslan0fficial #fenerlinihatistifa #ultraslanhooligans #tff #aslangalatasaray #beşe3kala #hedef23 #4yıldız #fatihterim #mustafacengiz #transferhaberleri #transferhaber #transferhaberi #galatasaraytransferleri #galatasaraytransfer #galatasaraytribünü #ryanbabel #yenitransferler #süperlig #falcao

Join us #tff #phillipscare #pct #faithwalk ...

Sep 19, 2019

Join us #tff #phillipscare #pct #faithwalk

Join us #tff #phillipscare #pct #faithwalk ...

Sep 19, 2019

Join us #tff #phillipscare #pct #faithwalk

Q: Kalau mau join butuh modal gak?
A: Betul! Semua bisnis pasti butuh modal, karna hasilnya uang, bu ...

Sep 19, 2019

Q: Kalau mau join butuh modal gak? A: Betul! Semua bisnis pasti butuh modal, karna hasilnya uang, bukan daun pisang. Jangankan dropnshop, bisnis kerupuk aja butuh modal. Q: Modalnya berapa? A: 350rb aja 1x seumur hidup. Oh iya jgn lupa 1 lagi modal NIAT & TEKAT😎 Q: Wah mahal sekali? A: Iya, awalnya saya juga berfikir mahal. Karna saya lihat modalnya, bukan hasilnya. Setelah tau hasilnya, ternyata 350rb itu MURAH untuk sebuah bisnis😉 Q: Kalau saya nggak dpt pembeli gimana? A: Yakin dulu! Penjual tahu bulet aja yakin kok kalau dagangannya ada yg beli padahal cuman muter keliking komplek.. Masa kamu yg jualan ONLINE bisa dilhat sama ratusan pasang mata manusia nggak ada yg mau beli? Q: Ada jaminan saya dpt pembeli? A: Ada! Kalau anda serius mengerjakan. Semua member punya HAK yg sama, ilmu yg sama. Kalau anda benar2 kerjakan, nggak mungkin nggak dapet hasil. Q: Oke saya join, gimana caranya? A: Ketik FIX JOIN, nanti saya beri nomer rekening setelah transfer simpan bukti transaksi untuk diinput di form pendaftaran. #dropnshop #dropnshopsukses #dropnshoptestimonial #dropnshoptestimoni #dropnshopstrategi #dropnshop2019 #aceh #palembang #padang #kediri #jogjahits #jogja #lampung #medan #tangerang #jakartatimur #jakarta #jakartaselatan #jabodetabek #jawabarat #jawatimur #jawatengah #bandunghits #bandung #surabaya #likesforlikes #like4likeback #tff #tfl #lfl💛

Q: Kalau mau join butuh modal gak?
A: Betul! Semua bisnis pasti butuh modal, karna hasilnya uang, bu ...

Sep 19, 2019

Q: Kalau mau join butuh modal gak? A: Betul! Semua bisnis pasti butuh modal, karna hasilnya uang, bukan daun pisang. Jangankan dropnshop, bisnis kerupuk aja butuh modal. Q: Modalnya berapa? A: 350rb aja 1x seumur hidup. Oh iya jgn lupa 1 lagi modal NIAT & TEKAT😎 Q: Wah mahal sekali? A: Iya, awalnya saya juga berfikir mahal. Karna saya lihat modalnya, bukan hasilnya. Setelah tau hasilnya, ternyata 350rb itu MURAH untuk sebuah bisnis😉 Q: Kalau saya nggak dpt pembeli gimana? A: Yakin dulu! Penjual tahu bulet aja yakin kok kalau dagangannya ada yg beli padahal cuman muter keliking komplek.. Masa kamu yg jualan ONLINE bisa dilhat sama ratusan pasang mata manusia nggak ada yg mau beli? Q: Ada jaminan saya dpt pembeli? A: Ada! Kalau anda serius mengerjakan. Semua member punya HAK yg sama, ilmu yg sama. Kalau anda benar2 kerjakan, nggak mungkin nggak dapet hasil. Q: Oke saya join, gimana caranya? A: Ketik FIX JOIN, nanti saya beri nomer rekening setelah transfer simpan bukti transaksi untuk diinput di form pendaftaran. #dropnshop #dropnshopsukses #dropnshoptestimonial #dropnshoptestimoni #dropnshopstrategi #dropnshop2019 #aceh #palembang #padang #kediri #jogjahits #jogja #lampung #medan #tangerang #jakartatimur #jakarta #jakartaselatan #jabodetabek #jawabarat #jawatimur #jawatengah #bandunghits #bandung #surabaya #likesforlikes #like4likeback #tff #tfl #lfl💛

Q: Kalau mau join butuh modal gak?
A: Betul! Semua bisnis pasti butuh modal, karna hasilnya uang, bu ...

Sep 19, 2019

Q: Kalau mau join butuh modal gak? A: Betul! Semua bisnis pasti butuh modal, karna hasilnya uang, bukan daun pisang. Jangankan dropnshop, bisnis kerupuk aja butuh modal. Q: Modalnya berapa? A: 350rb aja 1x seumur hidup. Oh iya jgn lupa 1 lagi modal NIAT & TEKAT😎 Q: Wah mahal sekali? A: Iya, awalnya saya juga berfikir mahal. Karna saya lihat modalnya, bukan hasilnya. Setelah tau hasilnya, ternyata 350rb itu MURAH untuk sebuah bisnis😉 Q: Kalau saya nggak dpt pembeli gimana? A: Yakin dulu! Penjual tahu bulet aja yakin kok kalau dagangannya ada yg beli padahal cuman muter keliking komplek.. Masa kamu yg jualan ONLINE bisa dilhat sama ratusan pasang mata manusia nggak ada yg mau beli? Q: Ada jaminan saya dpt pembeli? A: Ada! Kalau anda serius mengerjakan. Semua member punya HAK yg sama, ilmu yg sama. Kalau anda benar2 kerjakan, nggak mungkin nggak dapet hasil. Q: Oke saya join, gimana caranya? A: Ketik FIX JOIN, nanti saya beri nomer rekening setelah transfer simpan bukti transaksi untuk diinput di form pendaftaran. #dropnshop #dropnshopsukses #dropnshoptestimonial #dropnshoptestimoni #dropnshopstrategi #dropnshop2019 #aceh #palembang #padang #kediri #jogjahits #jogja #lampung #medan #tangerang #jakartatimur #jakarta #jakartaselatan #jabodetabek #jawabarat #jawatimur #jawatengah #bandunghits #bandung #surabaya #likesforlikes #like4likeback #tff #tfl #lfl💛

.
.
.
Mau punya Penghasilan 350rb sampai 2 juta per Hari?
Perhari loh kak bukan sebulan 😊
Cocok u ...

Sep 19, 2019

. . . Mau punya Penghasilan 350rb sampai 2 juta per Hari? Perhari loh kak bukan sebulan 😊 Cocok untuk Semua Orang yg butuh Penghasilan 👉 Mahasiswa 👉 Pelajar 👉 Ibu Rumah Tangga 👉 Karyawan 👉 Yg masih nganggur 👉 dll Bisa Kerja Kapan Aja dan Dimana aja lho ✔Kerjanya cuma pakai HP aja. ✔Tanpa Meninggalkan Anak ✔Tanpa Meninggalkan Kuliah ✔Tanpa Meninggalkan Pekerjaan Utama Ga perlu bingung karena Gaptek, dibimbing mulai dari Awal sampai Bisa dan Berpenghasilan ❌Bukan MLM ❌Bukan Money Game ✔Trusted dan Halal ✔Modal hanya dibayar 1x saja Seumur Hidup Garansi 100% Berhasil bagi member yg Benar2 Niat ingin Maju Ingin Tau caranya Gimana Langsung Kepo ke: Patrician.dropnshop 📲 Whatsapp: 0897-3925-993 (chat only) #dropnshop #dropnshopsukses #dropnshoptestimonial #dropnshoptestimoni #dropnshopstrategi #dropnshop2019 #aceh #palembang #padang #kediri #jogjahits #jogja #lampung #medan #tangerang #jakartatimur #jakarta #jakartaselatan #jabodetabek #jawabarat #jawatimur #jawatengah #bandunghits #bandung #surabaya #likesforlikes #like4likeback #tff #tfl #lfl💛

Sy rasa ramai yang faham tentang pemakanan sihat, makan suku2 separuh. Walaupun x perfect tp kesedar ...

Sep 19, 2019

Sy rasa ramai yang faham tentang pemakanan sihat, makan suku2 separuh. Walaupun x perfect tp kesedaran tu dah ada. . Tapi masih ramai yang terbalik.. Dok ingat nk kurus wajib exercise tanpa jaga pemakanan. This is totally wrong yer. . Mungkin boleh, tp mmg amat sukar dan ramai yang stop ditengah jalan dek kerana xdak result seperti yang diharapkan. Firstly nasihat saya, CARI ILMU dan TAKE ACTION. Buat sikit2... Lama2 jadi habit. . Kejayaan terbesar anda bermula hasil daripada himpunan kejayaan kecil anda. Dulu makan makanan bergoreng, sekarang amek yg rebus2.. Itu juga adalah kejayaan anda. . Pahamkan bahawa nak berjaya memang perlukan MASA. SABAR DAN TRUST THE PROCESS yaa. . Coach Tiya +60124900289 Coach Faiz +60129455567 #faiztiyakickstart #teamfaiztiya #teamahmadmizah #teamnickhinhussien #tff #onlinecoaching #onlineweightloss #dietseimbang #turunberat #sizebesar #tudunglabuh #sayanakkurus #jomsihat

Selamat pagi semua.. Teruskan bergerak untuk mencapai impian anda, tak perlu berhenti kerana misi an ...

Sep 19, 2019

Selamat pagi semua.. Teruskan bergerak untuk mencapai impian anda, tak perlu berhenti kerana misi anda bukan disitu. . Berhenti bila mana misi anda berjaya dicapai dan jika penat, rehat lah seketika... Kemudian kembalikan kayuhanmu. . Sama juga dalam berdiet.. Ada yg turun cepat.. Ada yang perlahan.. Tapi fahamkan bahawa nak sihat dan kurus itu memerlukan masa dan komitmen berterusan. . Jangan hari ni diet, esok cheat, lusa diet balik.. Memang tak kemana la jawapnya. Teruskan istiqamah dalam mengejar journey anda. . Coach Tiya +60124900289 Coach Faiz +60129455567 #faiztiyakickstart #teamfaiztiya #teamahmadmizah #teamnickhinhussien #tff #onlinecoaching #onlineweightloss #dietseimbang #turunberat #misimengecil #mindrehearsal #MINDSET

Fenerbahçeli Nihat Özdemir, Galatasaray düşmanlığı devam ediyor. Fatih hocamıza ceza verilen ...

Sep 19, 2019

Fenerbahçeli Nihat Özdemir, Galatasaray düşmanlığı devam ediyor. Fatih hocamıza ceza verilen haftada koyu fenerli, Galatasaray düşmanı Ali Palabıyık'ı vermek alenen tahriktir! #galatasaray #fenerbahce #tff

Treinamento Funcional 🏋🏽‍♀️
A aluna Jéssica na primeira imagem executando a rotação d ...

Sep 19, 2019

Treinamento Funcional 🏋🏽‍♀️ A aluna Jéssica na primeira imagem executando a rotação do tronco no elástico (exercício abdominal, oblíquo), e na segunda fazendo a elevação frontal também no elástico (exercício para ombros). #Training #TFF #ExercícioFísico #Saúde

#alikoçağlıyor #TFF VE İŞ Birlikçisine DUR DEME ZAMANI CEZA Verecek mi ????????????????? 1907

Sep 19, 2019

#alikoçağlıyor #TFF VE İŞ Birlikçisine DUR DEME ZAMANI CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor #TFF VE İŞ Birlikçisine DUR DEME ZAMANI CEZA Verecek mi ????????????????? 1907

Sep 19, 2019

#alikoçağlıyor #TFF VE İŞ Birlikçisine DUR DEME ZAMANI CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor #TFF VE İŞ Birlikçisine DUR DEME ZAMANI CEZA Verecek mi ????????????????? 1907

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor #TFF VE İŞ Birlikçisine DUR DEME ZAMANI CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermiyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

Bu sene kolej montları üretimlerimiz başlamıştır 
İstenilen tüm renklerde ve bedenlerde öze ...

Sep 18, 2019

Bu sene kolej montları üretimlerimiz başlamıştır İstenilen tüm renklerde ve bedenlerde özel üretimlerimiz yapılmaktadır. #istanbul #ankara #izmir #mersin #trabzon #sivas #adana #türkiye #london 🔥 #unitedkingdom #mersinidmanyurdu #futbol #tribün #tff

A.MADRID-JUVENTUS maçında ki alanya FENERBAHÇE maçındaki olay aynı hadi biriniz bisi diyin ner ...

Sep 18, 2019

A.MADRID-JUVENTUS maçında ki alanya FENERBAHÇE maçındaki olay aynı hadi biriniz bisi diyin nerdesiniz ? Holigan arkadaşlar en iyi futbolu bilen sözde tarafsız eyyamcilar.bu mac s.ke s.ke tekrar edilmesi lazim #MHK #tff #alikoc #saribeyazlacivert1907 #kadıköy #1907 #omuzomuzaşampiyonluğa #anadolugfb #unigfb #gfb #fenerbahceorg #deniztürüç #ferdikadioglu #ahmetçakar #beyaztv #beyazfutbol #abdulkerimdurmaz #sinanengin #var #hakem #volkandemirel #altaybayındır #kuralhatası #fb #emrebelözoğlu #ozantufan #ersunyanal #kadıköy

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermeyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermeyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Fener Babası Zamanında Osmanlı Bankasından Çaldığı Paraları İsviçre'ye Aktardı. HADİ CEVAP VER YALI ÇOCUĞU OSMANLI BANKASINI SOYDUNUZ. Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermeyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor İşte FETÖ

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor İşte FETÖ'ÇÜLER Şikeçi Fener Babası Zamanında Osmanlı Bankasından Çaldığı Paraları İsviçre'ye Aktardı. HADİ CEVAP VER YALI ÇOCUĞU OSMANLI BANKASINI SOYDUNUZ. Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermeyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

#alikoçağlıyor Şikeçi Fener Babası Zamanında Osmanlı Bankasından Çaldığı Paraları İsv ...

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor Şikeçi Fener Babası Zamanında Osmanlı Bankasından Çaldığı Paraları İsviçre'ye Aktardı. HADİ CEVAP VER YALI ÇOCUĞU OSMANLI BANKASINI SOYDUNUZ. Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermeyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

Bu Pozisyon Tanıdık Geldimi?

Bugünkü Atletico Madrid - Juventus Maçında , Alanyaspor Maçınd ...

Sep 18, 2019

Bu Pozisyon Tanıdık Geldimi? Bugünkü Atletico Madrid - Juventus Maçında , Alanyaspor Maçında Başımıza Gelen Olayın Aynısı Yaşandı.Ve Hakem Kale Vuruşunu Yeniden Tekrarlattı.... #kuralhatasıvartff #tff #örnek #fenerbahce #adaletistiyoruz #hakkımızıistiyoruz

Rainy Day Solutions ☝🏼⛈ ...

Sep 18, 2019

Rainy Day Solutions ☝🏼⛈

#alikoçağlıyor Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907

Sep 18, 2019

#alikoçağlıyor Şimdi #TFF İŞ Birlikçisine CEZA Verecek mi ????????????????? 1907'de Vermeyi Unutma YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP VERDİN HOCAM 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #FenerAğlama TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

Falcao ❤💛❤💛
.
🦁🦁🦁Galatasaray’ın Tüm Maçlarını HD Verilecektir  Takip Edip ...

Sep 18, 2019

Falcao ❤💛❤💛 . 🦁🦁🦁Galatasaray’ın Tüm Maçlarını HD Verilecektir  Takip Edip Yerinizi Alın parcali.aslann👈👈👈 parcaliarmaa 👈👈👈 . #sarikirmiziask #hedef23 #konsantrasyon #avrupafatihi #fatihterim #galatasaray #galatasaraysk #galatasay #cimbom #cimbombom #ultraslan #futbol #sarikirmizi #muslera #fernandoreges #tff #ttarena #sarıkırmızı #sneijder #felipemelo #feghouli #ryanbabel #falcao

10 #sneijder Bişi Söylüyor #FenerAğlama YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP 💪😎👑👏👍 ...

Sep 18, 2019

10 #sneijder Bişi Söylüyor #FenerAğlama YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

8 süper lig
5 TFF
3 Türkiye
3 tsyd
1uefa
Kupası olan terim bey efendi sen haddini bil gün yüzü ...

Sep 18, 2019

8 süper lig 5 TFF 3 Türkiye 3 tsyd 1uefa Kupası olan terim bey efendi sen haddini bil gün yüzü göster fukaralara bu ne yaa adamlar kelimelerini seçemez hale geldiler..... #terim #galatasarayız #gs #radamelfalcao #life #lig #sicil #sampiyon #türkiye #tff

#belhanda Bişi Söylüyor #FenerAğlama YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP 💪😎👑👏👍👏 ...

Sep 18, 2019

#belhanda Bişi Söylüyor #FenerAğlama YALI ÇOCUĞUNA ÇOK GÜZEL CEVAP 💪😎👑👏👍👏👍👏👍👏👏👏👏 #İmparatorFatihTerim 'in Ancak Tozunu Alırsınız #TFF 'ye Fener TFF İŞ BİLİRĞİ DÜNYA FUTBOLUNA HAYIRLI OLSUN ŞUNU UNUTMAYIN #TürkiyedirGALATASARAY ⭐1⭐9⭐0⭐5⭐ #HodriMeydan #Galatasaraylıyız #Galatasaray 💛❤🦁🐯😎 #BugünGünlerdenGalatasaray #konsantrasyon #bizşampiyonolacağız 👑💛❤🦁 #fatihterim #hedef5yıldız #Hedef23 💛❤🦁 #MayıslarBizimdir #türktelekomstadyumu #GünaydınGalatasarayAilesi 💛❤🦁 #galatasaraysporkulübü #ŞampiyonGALATASARAY 🦁 🏆💛🦁❤🏆 #tekaşkgalatasaray bizim arenamızdır. Sizlere meydan okuyoruz sizi istiyorum 💪 #GalatasarayAteşiDünyayıSaracak #AvrupaFatihiGalatasaray #ultrAslan #GalatasaraySk 😎🇹🇷 Yarım Kalan İşimiz Var #ŞampiyonlarLigi #türkiye🇹🇷 #AsolanGALATASARAY #ŞanlıGalatasaray #ŞereftirSeniSevmek #ÇocuklukAşkımsın

Geleceğin sol beki Mert Göçkan !
UEFA Youth League’de dün Borussia Dortmund ile FC Barcelona k ...

Sep 18, 2019

Geleceğin sol beki Mert Göçkan ! UEFA Youth League’de dün Borussia Dortmund ile FC Barcelona karşısında 2-1 galip gelen 18 yaşındaki Türk yetenek 2017/2018’de Almanya U17, 2018/2019 Sezonu’nda ise Almanya U19 Şampiyonluğu yaşadı ! #mertgöçkan #borussiadortmund #futbol #tff #millitakım #uefa #youthleague #fcbarcelona #yetenekliturkfutbolcu