#Run4Palestine

943
Files

Images & Videos #Run4Palestine

More people are #supporting our #cause every day. Today we are immensely #proud to have #footballleg ...

May 23, 2019

More people are #supporting our #cause every day. Today we are immensely #proud to have #footballlegend Wesley Sneijder #promoting our #Run4Palestine #shirt! Thank you so much dear Wesley and together we’ll keep spreading the #word: Let’s bring #sports to everyone in the #world who #desires it. Because #sport #unites ❤️ Order the shirt today! #linkinbio #wesleysneijder #football #footballplayer #charity #palestine

On Friday March 27th, 2020, the 8th edition of the Freedom of movement  Palestine Marathon مارا ...

May 22, 2019

On Friday March 27th, 2020, the 8th edition of the Freedom of movement Palestine Marathon ماراثون فلسطين will take place. Marathon / Half Marathon / 10 Km run / walk/ and family race. Online registration is open from May 24. 2019 until March 11.2020 في يوم الجمعة الموافق 27 اذار 2020 ، سينظم ماراثون فلسطين الدولي الثامن تحت شعار حرية الحركة التنقل - بيت لحم - فلسطين. مسافات السباق : الماراثون / نصف الماراثون / 10 كم ركض / المشي / وسباق العائلة باب التسجيل مفتوح من يوم الجمعة 24 ايار 2019 ولغاية 11 اذار 2020 #Freedomofmovement #FOM #Palestine #freemovement #righttomove #Freely #HumanRighrts #marathon #running #run #runforcause #runners #Run4palestine #freedom #VisitPalestine #Palestinemarathon2020

On Friday March 27th, 2020, the 8th edition of the Freedom of movement  Palestine Marathon مارا ...

May 22, 2019

On Friday March 27th, 2020, the 8th edition of the Freedom of movement Palestine Marathon ماراثون فلسطين will take place. Marathon / Half Marathon / 10 Km run / walk/ and family race. Online registration is open from May 24. 2019 until March 11.2020 في يوم الجمعة الموافق 27 اذار 2020 ، سينظم ماراثون فلسطين الدولي الثامن تحت شعار حرية الحركة التنقل - بيت لحم - فلسطين. مسافات السباق : الماراثون / نصف الماراثون / 10 كم ركض / المشي / وسباق العائلة باب التسجيل مفتوح من يوم الجمعة 24 ايار 2019 ولغاية 11 اذار 2020 #Freedomofmovement #FOM #Palestine #freemovement #righttomove #Freely #HumanRighrts #marathon #running #run #runforcause #runners #Run4palestine #freedom #VisitPalestine #Palestinemarathon2020

Thanks @nottepappies for supporting #Run4Palestine!!! Watch the full #video on #Youtube channel: Not ...

May 22, 2019

Thanks nottepappies for supporting #Run4Palestine!!! Watch the full #video on #Youtube channel: Notte Pappies. All #pranks are in #Dutch, but to watch these guys enjoy themselves is #funny enough 😂 NOW GO BUY THE #SHIRT!

Help us to fund the #renovation of a #sportclub for kids in Abwain (#Palestine). These children feel ...

May 22, 2019

Help us to fund the #renovation of a #sportclub for kids in Abwain ( #Palestine). These children feel so careless and happy during their training, that they can forget the misery around them for a while. All of these kids share a dream: to become a profesionnal #footballplayer one day, just like their #idols. Will you help us to #achieve their #dream? Order your #Run4Palestine t-shirt today and share your picture online (please tag us if you can - run4_foundation) Let us join #forces and show that #sports #unite! Order here ( #linkinbio) ⬇️⬇️⬇️ https://www.stichtingrun4.nl/run4-palestine-tshirt/ fatima_elhannouche # PLEASE SHARE this post !! #sport #children #future #football #charity

RUN4PALESTINE • Mimoun Ouled Radi supports #Run4 and our #project in #Palestine by wearing the #Ru ...

May 21, 2019

RUN4PALESTINE • Mimoun Ouled Radi supports #Run4 and our #project in #Palestine by wearing the #Run4Palestine t-shirt. Thank you so much Mimoun 🙏🏻 Do you want this #shirt too? Please send us a dm or click the #linkinbio!

Thank you @salamkatanani for supporting our cause in #Palestine! The best #Ambassador we could possi ...

May 19, 2019

Thank you salamkatanani for supporting our cause in #Palestine! The best #Ambassador we could possibly wish for ❤️ #run4palestine #salamkatanani #palestine🇵🇸

Ik steun de campagne #Run4Palestine door het dragen van dit t-shirt. Met de opbrengst wordt een #voe ...

May 17, 2019

Ik steun de campagne #Run4Palestine door het dragen van dit t-shirt. Met de opbrengst wordt een #voetbalclub voor #kinderen in #Palestina gerenoveerd en tot een degelijke #jeugdopleiding omgetoverd. Wil jij ook bijdragen aan dit mooie doel? Koop dan ook zo’n shirt op: https://www.stichtingrun4.nl/run4-palestine-tshirt/ want ieder #kind heeft recht op #sport! run4_foundation

GET THE TSHIRT • Najib Amhali supports the #renovation of #sportsclub #Abwain, by wearing the  #Ru ...

May 16, 2019

GET THE TSHIRT • Najib Amhali supports the #renovation of #sportsclub #Abwain, by wearing the #Run4Palestine t-shirt! Get your own asap and show your #support! Link in bio 💜 #linkinbio #najibamhali #palestine #palestinemarathon #sports #football

ORDER THIS SHIRT for RAMADAN! All profit goes to sportsclub Abwain in Westbank. Dare to wear this st ...

May 9, 2019

ORDER THIS SHIRT for RAMADAN! All profit goes to sportsclub Abwain in Westbank. Dare to wear this statement! Link in bio 🌹 #linkinbio #ramadan #zakat #palestine #westbank #nablus #ramallah #sportsclub #run4 #run4palestine

Meet our couples who have travelled a distance for a cause near and dear to their hearts. Much excit ...

Mar 21, 2019

Meet our couples who have travelled a distance for a cause near and dear to their hearts. Much excitement when they collected their race packs yesterday from Manger Square ahead of the race. #palestinemarathon #run4palestine #smallchangebigdifference

#Repost @run4pal_au 🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️ ...

Jan 3, 2019

#Repost run4pal_au 🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿❤️🌿 Saturday inspiration: "i want to be open and hide the children of Palestine inside me . . ." — Suheir Hammad from "Love Poem" RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #suheirhammad #handala

Today we ran for Palestine because Palestinians, like all human beings, deserve basic human rights.  ...

Nov 18, 2018

Today we ran for Palestine because Palestinians, like all human beings, deserve basic human rights. As Neson Mandela said " Our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians." A big thankyou to all those who sponsored me for this very worthy cause. All money raised will go to the charity ‘Act for Peace’ to fund a program in Shuja’iya in collaboration with the Near East Council of Churches. The program is locally managed by Palestinian refugees in Gaza offering antenatal and postnatal support for mothers and babies, nutrition for children and screening for anemia. It helps to train youth who have dropped out of school and provides psychosocial support for families suffering the ongoing effects of trauma. #run4palestine #palestinianlivesmatter #palestinianrefugees #Gaza #actforpeace #humanrights #runningforacause

#Repost @eddied77
• • • • •
@Regran_ed from @dld62 - “We know too well that our freedom  ...

Nov 9, 2018

#Repost eddied77 • • • • • Regran_ed from dld62 - “We know too well that our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians. ” Nelson Mandela RUN FOR PALESTINIAN HUMAN RIGHTS-Events around Australia. A family fun run day with a difference – run, walk or push a pram for Palestine! A great family day out to raise awareness, funds and hope for a fair go and a just peace for our friends in Palestine. Bring a picnic, bring Grandma and Grandpa, make a day of it! All welcome! #palestine #freedom #justice #humanrights #run4palestine #nelsonmandela - #regrann #Gaza #BreakGazaSeige #FreePalestine 🇵🇸 #Palestine #BoycottIsrael #BDS

“We know too well that our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians. ”
Nels ...

Nov 9, 2018

“We know too well that our freedom is incomplete without the freedom of the Palestinians. ” Nelson Mandela RUN FOR PALESTINIAN HUMAN RIGHTS-Events around Australia. A family fun run day with a difference – run, walk or push a pram for Palestine! A great family day out to raise awareness, funds and hope for a fair go and a just peace for our friends in Palestine. Bring a picnic, bring Grandma and Grandpa, make a day of it! All welcome! #palestine #freedom #justice #humanrights #run4palestine #nelsonmandela

RUN FOR PALESTINE 2018 - AUSTRALIA
Registrations open now! See details by clicking on link
http://cr ...

Sep 28, 2018

RUN FOR PALESTINE 2018 - AUSTRALIA Registrations open now! See details by clicking on link http://createsend.com/t/j-B84C184AB159C7592540EF23F30FEDED

Gagak: "Apa yang kamu pikul itu sampai kau begitu payah membawanya?"
.

Semut: "Aku membawa bejana b ...

May 19, 2018

Gagak: "Apa yang kamu pikul itu sampai kau begitu payah membawanya?" . Semut: "Aku membawa bejana berisi air." . Gagak: "Untuk apa air itu?" . Semut: "Tidakkah kamu mendengar kalau Namrud akan membakar Nabi Ibrahim? Aku ingin membantu memadamkan api Namrud yang membakar Nabi Ibrahim." . Gagak: "Apakah kamu merasa yakin bisa memadamkan api besar Namrud dengan setetes air itu?" . Semut: "Aku tahu setetes air yang ku bawa tidak akan bisa memadamkan api besar Namrud, tetapi dengan ini aku bisa memastikan di pihak manakah aku berada (di pihak Allah)." . #palestine #greatreturnmarch #smart171 #run4palestine #freepalestine #savepalestine #savealquds #alaqsa #palestina

Saat di Kampus almamater ahad kmrn skalian ikut kegiatan #run4palestine karena kesiangan jd ga ikut  ...

May 16, 2018

Saat di Kampus almamater ahad kmrn skalian ikut kegiatan #run4palestine karena kesiangan jd ga ikut larinya 😊 #latepost #silaturahmi #solidarity #stand4palestine #savealquds 🇵🇸

Asyiknya Lari Bersama Run for Palestine .
.

Tak hanya mahasiswa, acara ini pun diikuti masyarakat u ...

May 13, 2018

Asyiknya Lari Bersama Run for Palestine . . Tak hanya mahasiswa, acara ini pun diikuti masyarakat umum, salah satunya seperti Bu Ina. Beliau berangkat dari Desa Gudang, Tanjungsari, Sumedang bersama dua orang anaknya. "Saya ajak anak-anak biar mereka mengenal Palestina. Ikut menyebarkan semangat perjuangan Palestina juga," ucap Bu Ina. Selain belajar untuk hidup sehat, dalam Run for Palestine ini peserta juga ikut beramal dengan mengampanyekan aksi pembebasan Al Aqsa Palestina. "Seperti dalam hadist Rasulullah saw, Allah itu lebih mencintai muslim yang kuat daripada muslim yang lemah. Bukan hanya kuat secara fisik, tapi keimanan dan kecintaan terhadap Islam, salah satunya Al Aqsa harus terus kita tingkatkan. Semoga dengan acara ini Allah berkahi kita semua yang mencintai Al Aqsa, Palestina meski dengan cara yang sederhana," papar ketua SMART171, Maimon Herawati. Terlebih kita akan segera menyambut bulan yang penuh suci, yakni Ramadhan. Harapannya, dengan acara Run for Palestine ini, sebagai umat muslim kita bisa terus melatih dan menjaga diri untuk menjadi muslim yang kuat. Baik secara fisik maupun iman. Dengan begitu kita bisa bersama-sama berjuang untuk pembebasan Palestina. . . #Run4Palestine #freeforPalestine #SupportGaza #Smart171 #Aksi115

Asyiknya Berlari Bersama Run for Palestine #part1

Pernah lari sambil beramal?
Bukan.. bukan lari sa ...

May 13, 2018

Asyiknya Berlari Bersama Run for Palestine #part1 Pernah lari sambil beramal? Bukan.. bukan lari sambil bawa kotak amal. Di "Run for Palestine", Solidarity of Muslim for Al Quds Retaken Satu Tujuan (SMART171) mengajak teman-teman mahasiswa untuk berolahraga sambil beramal. Acara yang diikuti 56 peserta ini mencanangkan pola hidup sehat yang kerap terabaikan oleh mahasiswa karena kesibukan aktivitas mereka masing-masing. Salah satu caranya melalui lari bersama di Unpad Jatinangor pada Minggu, 13 Mei 2018. Peserta mulai berkumpul sejak pukul 06.00 WIB. Kemudian mulai berlari bersama-sama mengelilingi Unpad Jatinangor sejauh 3 km untuk peserta perempuan. Sedangkan untuk peserta laki-laki berlari sejauh 6 km. Meski beberapa peserta sempat berhenti karena kelelahan, tapi mereka kembali bersemangat untuk menuntaskan lari hingga finish. Mereka berlari dengan membawa syal Palestina serta atribut stiker bendera Palestina dan Indonesia. Terdengar teriakan "Free free Palestine!" mengiringi langkah lari para peserta. Salah satu peserta, Arief Rahman Putra dari STMIK Bandung mengatakan, acara ini mengingatkan kita untuk terus berjuang demi Palestina. "Kegiatan lari ini juga menggambarkan kalau saudara kita di Palestina kini juga sedang berlari. Berlari menghindari bom, misil-misil, dan senjata lainnya," ujar Arief. Serupa dengan Arief, peserta juara pertama Run for Palestine, Nurul Jamilatun yang kerap disapa Jeje pun menanggapi hal serupa. Jeje mengatakan, awalnya ia datang ke acara ini hanya untuk mengikuti lomba lari. "Tapi, setelah tahu dan mengikuti kegiatan ini, jadi sadar. Ternyata perjuangan saya belum seberapa. Kita lari untuk menuju ke finish dan mendapatkan minum. Sedangkan mereka lari untuk menghindari Israel, lari tak berujung," tutur mahasiswa Fikom Unpad 2016 ini. Lanjut #part2 #freeforPalestine #GreatreturnMarch #Run4Palestine #Aksi115 #Smart171

Kita lari dan membayangkan bisa minum dengan segar ketika sampai di finish. Dan mereka TIDAK, mereka ...

May 13, 2018

Kita lari dan membayangkan bisa minum dengan segar ketika sampai di finish. Dan mereka TIDAK, mereka lari dari rudal, bom, luncuran roket, gas air mata, tembakan2 dan serangan lain... dan apakah setelah itu mereka bisa minum dengan segar seperti kita setelah lari ? Bahkan mereka pun tak tau titik finishnya - teh Imun (kalimatnya sedikit saya parafrase) #SMART171 #AspacCommunityForPalestine #KNRP #KNRPJabar #Run4Palestine #GreatReturnMarch #AlqudsIbukotaPalestina #FreePalestine Terima kasih smart_171, aku bisa belajar banyak hal. smart_171 telah menjadi wadah banyak orang untuk 'tidak diam saja' Aku kek gini aja masih ngeluh, padahal di akhir tau bakal bisa minum terus ga capek lagi, gimana yg di sana :(

Inilah wajah-wajah yg dibuat lari oleh kenyataan 😂😂😂😂😂
.
Berat banget cuman lari ngit ...

May 13, 2018

Inilah wajah-wajah yg dibuat lari oleh kenyataan 😂😂😂😂😂 . Berat banget cuman lari ngiterin UNPAD aja... Aku jadi berpikir bagaimana kondisi saudara-saudara di Gaza... . Mereka berlari bukan karena lomba lari, tapi mereka lari menghadang rudal, menjemput syahid... 😭😭😭😭😭 . Yaa Rabb, ampunilah kami... . Sebotol air yg diberikan oleh panitia benar-benar sudah membuat aku bahagia... . Di Gaza sana, mereka belum tentu setelah berlari mendapatkan setetes air... . Kehidupan disana sangat sulit... Ayo kawan, mari bantu mereka dg menyisihkan sedikit rezeki kita untuk mereka... . Donasi terbaikmu bisa disalurkan ke melalui smart_171 👉 171-171-1275 a.n Smart 171 bank BSM . Free... Free... Palestine...!!! #smartsatutujuan #Smart171 #Run4Palestine #greatreturnmarch #2tahunSmart171

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang ...

May 12, 2018

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang mukmin yang lemah..." (HR. Ibnu Majah: 4158) *Run 4Palestine!* Yuk Join dan daftarkan dirimu, 📱CP *+6281320739009* (Chika) 🇵🇸🇮🇩🇵🇸🇮🇩🇵🇸 🗓 *Ahad, 13 Mei 2018* 🕔 *6.00* 🏟 Titik kumpul *Lapangan Kicker* (Gerlam Unpad) 👟Dc: *baju olahraga dengan atribut Palestina (jika ada)* 🛣Finisher: *free souvenir Palestina* Gak cuma sekadar sehat n berkeringat, kamu juga bisa berdonasi. InsyaAllah akan kami salurkan kepada saudara kita di Palestina. #SMART17 #AspacCommunityForPalestine #KNRP #KNRPJabar #Run4Palestine #GreatReturnMarch #AlqudsIbukotaPalestina #FreePalestine

Ikut ini yuuuk, biar paginya berfaedah . .

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik da ...

May 12, 2018

Ikut ini yuuuk, biar paginya berfaedah . . Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang mukmin yang lemah..." (HR. Ibnu Majah: 4158) *Run 4Palestine!* Yuk Join dan daftarkan dirimu, https://api.whatsapp.com/send?phone=6281320739009 📱CP *+6281320739009* (Chika) 🇵🇸🇮🇩🇵🇸🇮🇩🇵🇸 🗓 *Ahad, 13 Mei 2018* 🕔 *6.00* 🏟 Titik kumpul *Lapangan Kicker* (Gerlam Unpad) 👟Dc: *baju olahraga dengan atribut Palestina (jika ada)* 🛣Finisher: *free souvenir Palestina* Gak cuma sekadar sehat n berkeringat, kamu juga bisa berdonasi. InsyaAllah akan kami salurkan kepada saudara kita di Palestina. NOTE: 1. Calon peserta Run4Palestine, mohon KONFIRMASI kepada narahubung di atas. Konfirmasi terkait dengan penyiapan souvenir Palestina dan nomor punggung. 2. Run4Palestine akan dimulai 6.15, maka diharapkan sudah di lokasi start sebelum 6.15. Hanya pelari yang melakukan start bersama dan mencapai garis finish yang qualified sebagai pelari dalam Run4Palestine dan berhak mendapat sertifikat. Atas perhatiannya, kami ucapkan terima kasih. #SMART17 #AspacCommunityForPalestine #KNRP #KNRPJabar #Run4Palestine #GreatReturnMarch #AlqudsIbukotaPalestina #FreePalestine

Biasanya aku kalau diajak lari, pasti selalu lari dari kenyataan 😂😂😂😂😂 Mungkin esok m ...

May 12, 2018

Biasanya aku kalau diajak lari, pasti selalu lari dari kenyataan 😂😂😂😂😂 Mungkin esok mah kenyataanlah yg membuat aku lari... Ayooo lari pagi di UNPAD untuk Palestina... #smartsatutujuan #Smart171 #Run4Palestine

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang ...

May 12, 2018

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang mukmin yang lemah..." (HR. Ibnu Majah: 4158). Run 4Palestine! Yuk Join dan daftarkan dirimu! 📱CP +6281320739009 (Chika) 🇵🇸🇮🇩🇵🇸🇮🇩🇵🇸 🗓 Ahad, 13 Mei 2018 🕔 6.00 🏟 Titik kumpul Lapangan Kicker (Gerlam Unpad) 👟Dc: baju olahraga dengan atribut Palestina (jika ada) 🛣Finisher: free souvenir Palestina. Gak cuma sekadar sehat n berkeringat, kamu juga bisa berdonasi. InsyaAllah akan kami salurkan kepada saudara kita di Palestina. #SMART17 #AspacCommunityForPalestine #KNRP #KNRPJabar #Run4Palestine #GreatReturnMarch #AlqudsIbukotaPalestina #FreePalestine

Kalau kamu MANUSIA pasti dukung PALESTINA.
#run4palestine
#globalreturnmarch ...

May 11, 2018

Kalau kamu MANUSIA pasti dukung PALESTINA. #run4palestine #globalreturnmarch

Salam bugar! .
.
"Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seo ...

May 11, 2018

Salam bugar! . . "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang mukmin yang lemah..." (HR. Ibnu Majah: 4158) . . Run 4Palestine! Yuk Join dan daftarkan dirimu, . . 📱CP 081320739009 (Chika) 🗓Ahad, 13 Mei 2018 🕔 6.00 🏟Titik kumpul Lapangan Kicker (Gerlam Unpad) 👟Dc: baju olahraga dengan atribut Palestina (jika ada) 🛣Finisher: free souvenir Palestina Gak cuma sekadar sehat n berkeringat, kamu juga bisa berdonasi. InsyaAllah akan kami salurkan kepada saudara kita di Palestina. #SMART17 #AspacCommunityForPalestine #KNRP #KNRPJabar #Run4Palestine #GreatReturnMarch #AlqudsIbukotaPalestina #FreePalestine

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang ...

May 11, 2018

Salam bugar! "Seorang mukmin yang kuat itu lebih baik dan lebih dicintai oleh Allah daripada seorang mukmin yang lemah..." (HR. Ibnu Majah: 4158) *Run 4Palestine!* Yuk Join dan daftarkan dirimu, 📱CP *+6281320739009* (Chika) 🇵🇸🇮🇩🇵🇸🇮🇩🇵🇸 🗓 *Ahad, 13 Mei 2018* 🕔 *6.00* 🏟 Titik kumpul *Lapangan Kicker* (Gerlam Unpad) 👟Dc: *baju olahraga dengan atribut Palestina (jika ada)* 🛣Finisher: *free souvenir Palestina* Gak cuma sekadar sehat n berkeringat, kamu juga bisa berdonasi. InsyaAllah akan kami salurkan kepada saudara kita di Palestina. #SMART171 #AspacCommunityForPalestine #KNRP #KNRPJabar #Run4Palestine #GreatReturnMarch #AlqudsIbukotaPalestina #FreePalestine

Pace kalem setelah kaki sedikit bermasalah #listenyourbody #malangkeeprunning #nelongsorunners #goto ...

Dec 14, 2017

Pace kalem setelah kaki sedikit bermasalah #listenyourbody #malangkeeprunning #nelongsorunners #goto7heavens #run4palestine

Jikalau lari bisa membuat saya lebih sehat hingga bisa beribadah tekun maka niscaya saya lari tiap m ...

Dec 7, 2017

Jikalau lari bisa membuat saya lebih sehat hingga bisa beribadah tekun maka niscaya saya lari tiap menit 🙊 #runmore #runforHim #run4palestine

A big thank you to everyone who participated and volunteered for this year

Nov 19, 2017

A big thank you to everyone who participated and volunteered for this year's Run for Palestine Australia. The sun shone brilliantly at all four events contributing to the relaxed family atmosphere after the run was over. Final results of winners and times of all participants, as well as photos, will be published on our website over the next few days. http://www.runforpalestine.com.au Hope to see you all again next year. The Run for Palestine Australia team. #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

And what better way to celebrate such a great day and successful #fundraising event than with a #sau ...

Nov 19, 2017

And what better way to celebrate such a great day and successful #fundraising event than with a #sausagesizzle #palestinianstyle #halal and with #tabbouleh followed by some fabulous #kanafeh #run4palestine #bbqinthepark #sundaybbq #australiantradition with a #palestinianflavour

My stroll in the park turned into a volunteering gig which ended up making the 4km event 5.5km anywa ...

Nov 19, 2017

My stroll in the park turned into a volunteering gig which ended up making the 4km event 5.5km anyway so I’ve not missed out on the exercise. The boys ran well though Dommy deciding to run the course were were originally meant to walk with Dad while I marshalled and just missing the medals. A 4km run in this heat was pretty impressive I think, as was his fundraising effort $476 currently (still time to donate, link in bio 😜) one very proud Mamma here #Run4Palestine #runforpalestine #freepalestine #runforacause #runforpeace #runforhumanrights #palestinianhumanrights #bourjalbarajneh #palestinianrefugees #thefamilythatrunstogether #familytime #sundayrunday #strollinthepark #volunteer #blessedlife #happysunday

The sun is shining and we are ready to race #Run4Palestine 2017 just about to kick off. Combining my ...

Nov 18, 2017

The sun is shining and we are ready to race #Run4Palestine 2017 just about to kick off. Combining my husband’s love of running and my love of #Palestine today and enjoying some family time in the park. Thank you to everyone who has sponsored Dommy looks like the new play ground for #bourjalbarajneh is in sight, of course with a little more we will be able to buy that new ultrasound machine too. #thefamilythatrunstogether #runningforacause #runforhumanrights #runforhumanity #walkinthepark #sundaystroll #familytime #freepalestine

If you

Nov 18, 2017

If you're just waking up on this beautiful Sunday, there's no need to think about what you're going to do. Head for the run/walk in your city and make a day of it. Tickets available there before the run begins. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Tickets available at the event in each city before run begins. For opening times check our http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Who is coming? 
Has everyone set up their fundraising footprint?  The run is on Sunday, make sure yo ...

Nov 18, 2017

Who is coming? Has everyone set up their fundraising footprint? The run is on Sunday, make sure your efforts go to a worthy cause. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Who is coming? 
Has everyone set up their fundraising footprint?  The run is on Sunday, make sure yo ...

Nov 16, 2017

Who is coming? Has everyone set up their fundraising footprint? The run is on Sunday, make sure your efforts go to a worthy cause. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Has everyone set up their fundraising footprint?  The run is on Sunday, make sure your efforts go to ...

Nov 16, 2017

Has everyone set up their fundraising footprint? The run is on Sunday, make sure your efforts go to a worthy cause. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Even if you can

Nov 15, 2017

Even if you can't run or walk at this Sunday’s Run for Palestine, you can still donate to help Palestinian children in need. Visit our website to make a donation. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

This Sunday my family will #run4palestine here in Sydney. On so many levels the children of Palestin ...

Nov 14, 2017

This Sunday my family will #run4palestine here in Sydney. On so many levels the children of Palestine have been forgotten for so long, but we are hoping that through our efforts we can give some hope to this new generation that they are not forgotten, that they are loved and we will never give up the struggle until we have a #freepalestine to which they all have the #rightofreturn . This is #bourjalbarajneh camp in Lebanon. It is home to 40,000 Palestinians, half of them children. These are their streets, this is their park, complete with dangerously live electricity wires, a searing reminder in the skyscape of the camp of how the world’s indifference has trapped and endangered Palestinians for three generations now. All donations over $2 are tax deductible and will be used to build a new park for the children and purchase an ultrasound machine for the women of the camp. Every contribution, large or small, sends a message of love and solidarity, please if you can donate and if you can’t help spread the word- link in bio. #run4palestine #runforpeace #palestinianrefugees #refugeelife #kidsneedplay #safeplace #safeplay not #livewires and #danger #runningfamily #runforacause #donatenow

Only 4 days left before the Run for Palestine.  Have you registered yet?

RUN FOR PALESTINE AUSTRALI ...

Nov 14, 2017

Only 4 days left before the Run for Palestine. Have you registered yet? RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year

Nov 13, 2017

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year's Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year

Nov 12, 2017

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year's Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ Background photo credit: Rusty Stewart #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year

Nov 11, 2017

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year's Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ Background photo credit: Rich Wiles #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Help Palestinian refugee children with your fundraising footprint in this year

Nov 10, 2017

Help Palestinian refugee children with your fundraising footprint in this year's Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ Background art credit: Rich Wiles photography #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017

Registrations for the Run are open now in #Perth ...

Nov 10, 2017

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in #Perth REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au/?page_id=1587 Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year

Nov 9, 2017

Help Palestinian refugee children with your fundraising efforts in this year's Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Help Palestinian refugee children in this year

Nov 8, 2017

Help Palestinian refugee children in this year's Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ Background photo credit: Rich Wiles, Al Aida Refugee Camp, Palestine #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Wednesday inspiration: "They are beyond numbers, rising through the sky proud and steadfast.  They a ...

Nov 8, 2017

Wednesday inspiration: "They are beyond numbers, rising through the sky proud and steadfast. They are the tales of the meadows of our seized aspirations determinedly leading our struggle towards freedom and dignity." — Adam Darwish RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au/?page_id=1587 Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Oh what a feeling!  Join our Run for Palestine on Sunday 19 November.

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2 ...

Nov 7, 2017

Oh what a feeling! Join our Run for Palestine on Sunday 19 November. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Don

Nov 6, 2017

Don't wait for the day — register now! RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov 2017 Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Just 2 weeks to go!

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW!
Registrations for t ...

Nov 5, 2017

Just 2 weeks to go! RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

There

Nov 4, 2017

There's no place like home. Support the sanctity of Palestinian homes. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Keep the flame for Palestine burning at our Run for Palestine.

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - S ...

Nov 3, 2017

Keep the flame for Palestine burning at our Run for Palestine. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Palestine in our hearts! 
RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW!
Registrations  ...

Nov 2, 2017

Palestine in our hearts! RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Palestine was erased from the World Atlas Maps, but we Palestinians are
there, and we will get Pales ...

Nov 2, 2017

Palestine was erased from the World Atlas Maps, but we Palestinians are there, and we will get Palestine back to the map. Seen in tcsamsterdammarathon . The Palestinian Marathon Runner alqadipal finished his 10th marathon with his Palestinian flag . #Amsterdam #tcssuperheroes #AmsterdamMarathon #teamPalestine #palestine #فلسطين علم فلسطين يرفع في ماراثون امستردام الماراثوني #محمد_القاضي #mohammad_alqadi #instarunners #marathon #marathonman #runners #runningheroes #runningman #runningmanchallenge #adidassuperstar #adidas #adidas #garmin #fenix3hr #run4palestine #dontgiveup #runforfreedom #rightomovement #rtm #freedom #love #photooftheday #lyon

Palestine was erased from the World Atlas Maps, but we Palestinians are
there, and we will get Pales ...

Nov 2, 2017

Palestine was erased from the World Atlas Maps, but we Palestinians are there, and we will get Palestine back to the map. Seen in tcsamsterdammarathon . The Palestinian Marathon Runner alqadipal finished his 10th marathon with his Palestinian flag . #Amsterdam #tcssuperheroes #AmsterdamMarathon #teamPalestine #palestine #فلسطين علم فلسطين يرفع عن خط النهايه في ماراثون امستردام #instarunners #marathon #marathonman #runners #runningheroes #runningman #runningmanchallenge #adidassuperstar #adidas #adidas #garmin #fenix3hr #run4palestine #dontgiveup #runforfreedom #rightomovement #rtm #freedom #love #photooftheday

Your run could make all the difference to children whose homes have been demolished in Gaza.
Create  ...

Nov 1, 2017

Your run could make all the difference to children whose homes have been demolished in Gaza. Create your own fundraising page here http://www.runforpalestine.com.au/?page_id=1591 RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

Run for Freedom and Justice.

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW!
Registrati ...

Oct 31, 2017

Run for Freedom and Justice. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Support the Palestinians

Oct 31, 2017

Support the Palestinians' right to movement in their own land. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in Perth. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au/?page_id=1587 Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Support the Palestinians

Oct 30, 2017

Support the Palestinians' right to movement in their own land. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees

Only 3 weeks to go.  REGISTER for Run for Palestine in your city now.

RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2 ...

Oct 29, 2017

Only 3 weeks to go. REGISTER for Run for Palestine in your city now. RUN FOR PALESTINE AUSTRALIA 2017 - Sun 19 Nov REGISTER NOW! Registrations for the Run are open now in your city - Melbourne, Adelaide, Sydney and Perth. Click on the link below and find your city's event. REGISTER here http://www.runforpalestine.com.au Instagram run4pal_au https://www.instagram.com/run4pal_au/ Facebook run4palestine https://www.facebook.com/run4palestine/ #run #Palestine #freePalestine #everydayhero #run4palestine #runnerscommunity #runforlife #wakeupworld #runnersworld #runforfreedom #humanrights #Palestinians #rightomovement #runaddict #runnersofinstagram #runners #running #photooftheday #gofundraise #Gaza #bourjalbarajneh #refugeecamps #Palestinianrefugees #handala

We would like to thank all the volunteers, sponsors and participants for making this years Run4Pales ...

Oct 29, 2017

We would like to thank all the volunteers, sponsors and participants for making this years Run4Palestine - Reach4Education such a success despite the cold! We hope to see you again next time! 🇵🇸 [All photos can be found online at the 901 Ummah Facebook page] // #run4palestine #reach4education